Olen tähän mennessä

  • tilannut klipsipidennykset
  • ostanut iltamekon (lakkiaismekkoa en uskaltaisi laittaa baariin)

Mekko ja kengät

Ostamani mekko on lyhyt musta, jonka kanssa ajattelin laittaa yksinkertaisen laukun ja korkokengät (ylläri). Itse lakkiaisiin tahdon vaalean mekon, jos (ja uskallan jopa sanoa KUN) haluamanilaista vaaleaa mekkoa ei löydy, ostan toisen mustan juhlavamman mekon ja siihen sopivan värinen jakku. Operaatio onkin löytää nämä ja vielä sellaisina jotka sopivat yhteen.

Unelmamekko olisi halterneck-tyyppinen ja kapeamallinen. Leveänä hulmuava helma oksettavien tyllihärpäkkeiden kanssa saa lähinnä vain niskakarvani pystyyn. Mekko voisi olla myös kuviollinen ja "räväkkä", mutta nuo jäävät yleensä unelmaksi kun on kyseessä juhlamekko. 

Kenkien osalta täytyy vielä miettiä niiden kärkiä. Haluanko paljastaa varpaat vai en? Jos laitan lakkiaisiin sukkahousut, niin varpaat paljastavat kengäthän näyttävät aivan karmeilta? Tässä onkin iso ongelma. 

iho ja kynnet 

Tänään en ehdi käymään salilla, joten huomenna tai maanantaina varaan ajan solariumiin. Olen ihan vitivalkoinen joten pieni ihon värin tervehtyminen ei tule kuin tarpeeseen juhlia ajatellen. Kynnet ovat harrastuksen takia aivan lyhyet, enkä osaisi pitää pitkiä kynsiä ja toisaalta parilla joukkuetoverillani repeytyneet pitkät kynnet eivät ole olleet mikään kaunis näky.. eli turvaudun rakennekynsiin, materiaalista yms. pitää vielä keskustella ko. ammattilaisten kanssa.

kampaus

Kampauksesta en tiedä vielä mitään! Ystäväni sen kuitenkin tekee, mikäli jotain hienompaa haluan. Todennäköisesti päädyn kuitenkin tylsiin ja tavallisiin lainekiharoihin hiukset auki. Olen tottunut isoihin ja korkeisiin nutturoihin, mutta lakin takia tämä vaihtoehto on poissuljettu.. Saisinkohan erikoisluvalla olla käyttämättä lakkia? ;D Tietenkin löysänuttura niskassa olisi mahdollisuus, mutta en ole ikinä oikein pitänyt niskanutturoiden luomasta sivuprofiilista..

korut

Koruiksi äiti toi eräältä työmatkaltaan rannerenkaan ja timanttikorvakorut.. MUTTA.. ne ovat kultaisia. Toki lakin lyyraan sopii hyvin kultaiset korut, mutta näin mustahiuksisena ja valkoihoisena olen tottunut hopeakoruihin. Mutta ehkäpä se solarium auttaisi kullankin yhteensopivuudessa. 

KUULOSTAAPA MAHDOTTOMAN TURHAMAISELTA. täytyy varmaan hankkia elämä kun on tällaiseen jaaritteluun aikaa.. :D