Aamupäivästä tuli purettua suurin vitutus nyrkkeilysäkkiin,kuntosalin laitteisiin ja asfalttiin. Toki piti heittää kerran kännykkä seinään mummon soittaessa (tuloksia ilmeisesti olisi kysynyt)...en ole käynyt katsomassa onko se mennyt rikki..eipä tuo ole ainakaan vähään aikaan huutanut..

Äidin ylipirteä kaveri tuli käymään päivällä ja toki hänkin (kohteliaisuuttaan tietenkin) kyseli tuloksista ja suustani ei yksinkertaisesti tullut sanaakaan. Olisin purskahtanut itkemään jos olisin suuni avannut. Äiti sitten onneksi pelasti tilanteen ja sanoi että "Ei ne ihan niin menneet kuin odotettin". Tämän seurauksena pakenin tuhannen peiton ja tyynyn alle omaan huoneeseeni ja avasin viinapullon ja join ja itkin sen verran että nukahdin.

Nyt kun vihdoin kuoriuduin ulos pienestä pesästäni ja tulin tietokoneelle, ystäväni kysyi mesessä lähtisinkö heidän porukkansa kanssa syömään ja katsomaan peliä paikalliseen kuppilaan. -juu! pakko tehdä jotain piristävää. Menin kysymään saisinko äidiltäni rahaa illanviettoon ja äiti ei edes katsonut minua päin, vaan totesi, että niillä arvosanoillako meinasin rahat tienata? .... Näin sitä puukkoa väännetään haavassa.

Olen tässä nyt ihan kahden vaiheilla vedänkö hirveät kotikännit ja tukehdun yöllä oksennukseeni, vai ajaisinko kenties uuden autoni sillalta alas, taikka sitten kolmantena vaihtoehtona kääriytyisin viltteihin ja alkaisin syödä ja katsoa tv:tä.

Kolmas vaihtoehto on ehkä turvallisin. Vituttaa niin koko paska. Henry on ihan ihmeissään kun olen niin poistyöntävä ja hän yrittää selittää, ettei maailma kaadu joihinkin arvosanoihin - pääsinhän sentään läpi. Totta, mutta ei se nyt tässä tilanteessa auta. Ahdistaa niin paljon. Ennen lukion toista luokkaa kaikki oli niin täydellistä ja nyt on tapahtunut (melkein) täydellinen romahdus.

Kaikista pahinta on se, että kyllästyin olemaan paras kaikessa. Ja nyt on kyllä pakko lopettaa ennenkuin alkaa pahempi vuodatus pikkuhiprakassa.

Lähden hakemaan viinaa alkosta ennenkuin se menee kiinni. Voi muuten toteutua tuo illanviettosuunnitelmani numero kaksi ihan tahattomastikkin.. :D Mutta joo,palellaan.