Tididdidii.. :)

Jotain piristystä kaameaanmasennukseeni oli, kun tänään taas posti-Pate toi kolme kirjettä: kaksi pääsykoekutsua ja kirjeen joka kertoi, että minulla on kesätöitä luvassa!

Positiivista toki, mutta pienet hermojänteeni ei kestä monta asiaa yhdellä kertaa ja aloin lähinnä panikoimaan kalenterin kanssa ja tekemään kirjaimellisesti tuntiaikataulua, jotta saan kaikki keikat, harkat, pääsykokeet ja kesätyöt sovitettua yhteen. Tällä hetkellä myös mieltä painaa eräs valmentautumisleiri, jonne ei todellakaan kaikki pääse ja se olisi kesällä, mutta menisi monen muun asian kanssa päällekkäin ja HUOH! En edes tiedä haluanko sinne leirille tässä kunnossa ja kun olen mietiskellyt jopa täyspäiväisen urheilun lopettamista... Ja vaikeinta tässä on se, että asiasta pitäisi päättää PIAN! tai olisi pitänyt päättää jo aikoja sitten, että sinne saadaan joku tilalleni.

Pääsykokeisiin en ole jaksanut lukea ja ajattelin aloittaa vasta sunnuntaina krapulassa. Jos en pääse kyseiseen kouluun, niin ei sitä ole sitten niin tarkoitettukaan. (Joojoo, kyllä sitä kohtaloa saa toki itekki auttaa.. :D)

Kesätyö oli ihan mieluinen juttu, koska raha on aina tervetullutta, mutta pahoin pelkään, että joudun näkemään silloin entistä poikaystävääni Mikkoa päivittäin ja se ei kuulosta ollenkaan mukavalta.. Mutta saa nyt nähdä mitä tapahtuu.

Tänään kävin ostamassa loput vaatetuksetkin lakkiaisiin. Alusvaatteiden kanssa oli kyllä arpomista, kun halusin sellaiset, jotka ei näy läpi ja äiti ehdotti kaiken maailman Triumphin ja Sloggin sellaisia saumattomia ja näkymättömiä ja mauttomia ja hajuttomia juttuja, mutta kun minä lähinnä mietin vain lakkiaisiltaa, että miltä ne alusvaatteet sitten näyttävät kun mekon riisuu aamuyön pikkutunneilla pois.. :D

Kenkien kanssa on vielä propleema, mutta laitan kolmesta vaihtoehdosta sitten lauantaiaamuna ne, mitkä näyttävät parhaalta..

Mitäs vielä tähän päivään..

Pitäisi varmaan alkaa vähä pyyhkimään pölyjä huonekalujen päältä ja sen sellaista.. ja maljakoita etsiskelemään..

Nyt on tosiaan jo vähän parempi mieli, kun tästä tekstistä ei ainakaan huomatakseni löydy edes kirosanoja, kuten edellisistä muutamasta niitä löytyy koko maan kielenkäytön edestä:D