Tänään olen taas vain lähinnä pihissyt hiljaa itsekseni raivosta. Tällä hetkellä pinna on noin puoli senttiä pitkä, eikä kovin kauheesti löydy myötätuntoa muita ihmisiä kohtaan.

Kuntosalilla kyrpi muuten vain kaikki mahdolliset kanssa kuntoilijat, sairaalassa vitutti vittumaiset hoitajat, ei sitä työtä jumalauta ole pakko tehdä! Varmasti asiakaspalvelutyö (ja hoitotyö) on raskasta ja silleen, mutta jos kello 10 on jo niinku puoli kiloa sitruunoita vitussa, ni tarviiko sitä nyt ees vaivautua sinne työpaikalle? Ei sillä, lohduttavaa sinänsä, että huoneessa oli toinenkin ihminen joka oli ilmeisesti valmis hirttämään ihtensä.

Parkkipaikalla oli vielä joku pelle ajanut vitun kaupunkimaasturinsa (säälittäviä autoja, täytyy sanoa) keskelle parkkipaikan TIETÄ! Jumaliste! Eihän siinä vielä kaikki, kuski istui paikoillaan auto sammutettuna ja lätisi puhelimeensa!! TÄTÄKÖ SE HANDSFREEPAKKO SITTEN TEETTÄÄ ETTÄ IHMISET PYSÄHTELEE MIHIN SATTUU HOITAMAAN BISNEKSIÄÄN?!?

Ensimmäiset pääsykoekutsutkin kilahti laatikkoon. Huoh.

Tänään avasin pääsykoemateriaalinki ekaa kertaa. Hip hip hurreij, tässä on ny vajaa viikko aikaa kaluta hemmetisti tekstiä läpi. Mutta tuskin niitä ny kukaan muukaan lukee. Ehkä jotku elämänsä menettäneet nipsut..tai sitte sellaset jotka oikeesti haluu kouluun.. :D

Ei vittu. Ei mua kyllä kiinnosta nyt mikään koulu.. Kannattaakohan sinne edes mennä (jos pääsee) kun sinne varmaan haluais moni sellainenkin, jolla ois hieman enemmän motivaatiota? Voin jo nyt kertoa, että en vitussa tuu istuun nuissa kouluissa mihin hain, vuotta enempää.

.

En jaksa nyt enää angstailla. Tää on oikeesti henkisesti raskasta.. en ymmärrä miten ihmeessä ne stereotyyppiset 15-vuotiaat teinitytöt jaksaa ajatella koko ajan niin antipositiivisesti.. Nyt jo alkaa vituttaan se, että vituttaa koko ajan. Meinasin jo tänään hoitajalta kysyä sairaalassa joskos ois mahdollista saada piristäviä tai rauhottavia.. :D

Ei tämmöstä paskaa mielentilaa kyl kauaa jaksa. Mutta kattellaan jos tää ny tästä sitte..

Kirjotinpa muuten taas paljo paskaa ilman mitään sisältöä....