Satuin tänään samaan aikaan kuntosalin saunaan ystäväni kanssa ja puheeksi tuli huominen, eli vapun juhlistaminen. Lupauduin hänen seurueensa mukaan (huomattavasti hauskempaa porukkaa kuin se porukka, kenen kanssa olin ajatellut vapun viettäväni). Suunnittelimme huomista ja selvisi, että ystäväni porukka on menossa eksälleni grillaamaan. Minua ei sinänsä asia haittaa, olenhan ihan ok-väleissä hänen kanssaan, mutta tämä minun vaiheessa oleva ero-projektini nykyisen kanssa on pahasti kesken, joten hän saattaisi vetää herneet palkoineen nenään, mustasukkainen kun on. Ehkä ihan hyväkin! Huomenna siis grillailemaan.

Nykyisen kanssa siis emme ole muutamaan päivään nähneetkään. Tänään puhuimme puhelimessa erittäin vähäsanaisesti (minua ärsyttää puhelut, joissa kummallakaan ei ole mitään asiaa). Haluaisin vain asian äkkiä pois alta.. mutta kun 1. minulla ei ole mitään "oikeaa" syytä, miksi haluan olla erillään, 2. tämä on maailman huonoin ajankohta (henk.koht.syiden takia) tuottaa hänelle pettymys muiden joukkoon, 3. EN VAIN OSAA! Nyt pitäisi vain ajatella mitä haluaisin itselleni tällaisessa tapauksessa tehtävän, eli tulla vain reilusti naamatusten kertomaan asian laita, mutta jotenkin on vain estynyt olo siihen hommaan.

Pieni masennus alkaa iskemään päälle, kun kaikki romahtaa käsiin. Käsistä puheen ollen, tämä kirjoittaminenkin käy kipeää, kun menin purkamaan päivällä paineitani pihalle ja kitkin rikkaruohot kukkapenkeistä. -Se on jo vakavaa kun omasta aloitteestani teen jotain pihahommia. Kevät ja yo-juhlat tulee todella nopeaa ja pitäisi siivota ja laittaa ja laihduttaa ja samaan aikaan edustaa kaiken maailman vappupippaloissa ja olla hyvää kaveria muille ja yrittää saada aikaan jotain tuon miehen kanssa..tai siis olla saamatta mitään aikaan ja huoh! Tämän bloginkin piti olla lakkiaisten valmistelublogi mutta kissanvitut! Tällainen oman kurjuuden itkemisblogihan tästä tulikin.

Otan nyt vuorokauden ajan tavoitteeksi saada itseäni niskasta kiinni ja hoitaa turhat huolet pois taakkaa lisäämästä!