Olen 19-vuotias tyttö ja kirjoitin tänä keväänä ylioppilaaksi ja vaikka mikään ei ole tulosten suhteen vielä varmaa, niin olen kuitenkin luottavaisin mielin hyvää yo-todistusta odottelemassa. Juhlien valmistelu on lähtenyt käyntiin (äidin tahtoman) pienen pintaremontin merkeissä, sekä vaate- ja asusteostoksilla.

Nämä ovat ensimmäiset omat isot juhlani (vanhempi sisareni piti vaatimattomat ja erittäin näkymättömät juhlat) ja olen päättänyt panostaa niihin erittäin paljon. Vanhempani pelkäsivät, että haluaisin MTV My Super Sweet Sixteen- tyyppiset juhlat kaikkine turhuuksineen (perheen lellipentu kyseessä nimittäin), mutta perinteisten lakkiaisten hengen huomioiden taidan jättää kaikki haluamani karnevaalielementit pois laskuista.. :) Juhlista on tulossa ilmeisesti yksipäiväiset sunnuntain krapulaani ajatellen. Lauantaina on odotettavissa noin sata vierasta päivällä ja -jo varattuun mökkiin illaksi noin.30-50 ystävääni. Mikäli osa vieraista on estynyt tulemaan lauantaina pitää sunnuntainakin juhlimista sumplia sitten kun se on ajankohtaista.. :D

Kotona järjestettävään päiväjuhlaan on pähkäilty ruokia, mutta illan juhlat ystävien kesken taitavat mennä nestelinjalla kera pienen naposteltavan. Ystäväpiiristäni olen ainoa ylioppilas, joten keskipisteenä oleminen on sekä ilo, että ongelma. Ulkonäköön tuleekin todennäköisesti panostettua rahallisesti eniten.

Tämä blogi tulee toimimaan toukokuun ajan asioiden järjestyksessä pitämisen apuna sekä omien ajatusten selvittämispaikkana. Voin jo nyt kertoa, että pinnani on noin viiden sentin mittainen ja erittäin katkeamisherkkä. ;) Eipä tässä muuta, palataan!