Äiti on siis maannut viimeajat joko sairaalassa tai hemmetin huonossa kunnossa kotona, joten ostoksille lähtöä en ole edes viitsinyt ehdottaa ja karu totuus on vain se, että yksinkään en mekkokauppaan halua ja kalenteri heiluu uhkaavasti lakkiaisia kohden. Äiti sanoi, että ensi viikolla voisimme käydä kotikaupunkimme vaatekaupoissa katselemassa. -Mm.. ei sitten tehdäkkään sitä kauan kaavailtua ostos/ryyppäysreissua Turkuun ja Tukholmaan.

Kampauksen kanssa on kamalia ongelmia. Tilasin ne klipsujatkot, mutta ne on leikelty lyhyemmäksi jo, koska joku pieni päähänpisto ennen viihteelle lähtöä oli saada lisää volyymia tukkaan.. :D Eli ainoa vaihtoehtoa taitaa olla tehdä nuttura ja hankkia ehkä sitä tekotukkaa pieni kasa lisää.

Solariumissakin olen nyt käynyt ja kivasti alkaa olemaan väriä.. :) sisko tosin toi sellaisen suihkutettavan rusketuksen vielä jos tulee hätä ennen juhlia, mutta luulempa että sellaisten kemikaalien kanssa ei kande itsekseen alkaa leikkimään ellei välttämättä halua leopardilta näyttää juhlansa kunniaksi.

EI tässä muuta.

Ajattelin myös vain värjätä tasaväriset hiukseni itse ja leikkauttaa vain kampaajalla. Tai en tiedä tarvisiko näitä edes leikkauttaa mihinkään erikoisempaan malliin jos sen nutturan teen.. Hmm.. voi huoh.. :D