Nyt meni hermot, ja sen kyllä huomaa..!!

Voi vitun vitun vittu! Nyt kyllä kyrpii sen verran, että pitäis taas jotenkin saada purettua tätä syvävitutusta johonkin.. En edes muista milloin ois ollu viimeksi näin kova kestovitutus päällänsä.

Kaikki on ihan perseestä!

Miehet on perseestä. Se vitun hyvännäköinen mies vkonlopulta vieläkin vainoaa mun ajatuksia ja en tiiä nyt ollenkaan mitä Teemun kaa teen ja Henry on alkanu niiiin näkyvästi flirttaileen ja vihjaileen kaikkee että tekis mieli huutaa sille pää punasena, ettei kiinnosta!

Sitte oon tänään leiponu niihin fakin lakkiaisiin ja tottakai neki meni ihan vituiksi.

Sitte kokeilin tänään vähä meikkejä ja hiustyylejä lauantaiksi ni jumaliste tämmöseen helvetin laarditynnyriin nyt mikään sovi! Sama ko laittas paperipussin päähän ja leikkais siihen pienet silmänreiät. Vituttaa jo nyt ko kaikki pellet tulee ottaan lauantaina mukamas "kuvia juhlakalusta" mutta todellisuudessa ne haluaa vaan jääkaapin oviinsa "EI NÄIN!"-kuvia "ÄLÄ SYÖ TAI MUUTUT TÄLLAISEKSI!" !!!!

Voi perrkele!!

Ei huvita nyt kyllä yhtään mikään ja inhoan äidin naamaa joka tulee selän taa ko väkerrän ihan itku kurkussa ja tuskanhiessä hiuksia vessassa sanomaan ylipositiivisella äänellä "vooi kun sä oot kaunis!" !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Siinä tilassa kyl tunsin itteni kaikkea muuta ko kauniiksi.

Tekis mieli leikata vaikka kalju lakkiaisiin, ni ihmisetki heräis horroksestaan ees sekunniksi. Tai jos amputois toisen kätensä, ni ne vois ehkä havahtua kymmeneksi sekunniksi. Ja heti sen jälkeen ne alkais toteuttaan tuota perinteistä haista vitun-kaavaa, että kaikki pitää olla täydellistä valmistujaisissa ja hymyillään vaan saatana ja leikitään kerran kahdessa kymmenessä vuodessa että ollaan jotain vitun läheisiä!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ois ees viinaa niin pääsis pois hetkeksi tästä todellisuudesta.