Voi perkele!

Kirjoitin vitun pitkästi taas ja aloin kikkailemaan astemerkin kanssa, niin koko helvetin teksti katosi jonnekkin kauas vittuun ja nyt sitten muka pitäisi aloittaa alusta. Jumaliste tämä näppäimistö lentää kohta perseeseen.

Eli..

mitähän kirjoitinkaan..

No että oon läski ja kävin ostaan mekon ja oon vielkin läski, ko jouduin ottaan tutusta vaatemerkistä normikokoa yhden isomman ja vituttaa koko paska. Ja en haluu juhlia.

Sitte siinä kehuin Teemun maasta taivaisiin mutta vittuako se nyt ketään kiinnostaa ja haukuin Juskan pienimpään maanrakoon koska on nyt vaan niin ääliö ja ehdottelee kaikkee mut en haluu mitään mutta pakko hengata sen kaa, että saan yhden x-jutun minkä haluun välttis ja ilman Juskaa sitä en ikään sais.. Kieroudestaki kirjotin tohon aiheeseen liittyen vitusti, mutta ilmeisesti se nyt ei ollu tärkeää.

--

Perkele ko tuli lyhyeksi pitkä teksti.. :D Näinhän kandeekin ain tehdä. Ois vaan kiva tietää mihin mun se äsken kirjoittama painokelvoton postaus katos..

Illan niksinurkkaan voisin kertoa pienenä vinkkinä, että jos laihutatte, ni älkää jumalauta olko syömättä! Ja älkää ainakaan juomatta! :D Tuon mun äidin myötätuntopaaston aikana en syöny ja en juuri juonu, ni voi herranjumala ko sitte kahen päivän päästä juo kaks lasillista putkeen ni johan siinä oksentaa! Oli kyllä pitkästä aikaa helpottava kokemus. Oon ihan varma, että kaikki mielensisänen paska tulee oksennuksen mukana pois.. Mutta toinen juttu onkin sitten se, onko se enää sen arvoista.

Mitäs vielä..

Pieni ahdistus päällä, ko en haluu mitään hemmetin juhlia. Ne arvosanat ON perseestä. Ja toki siellä vois vaan hengailla ja juhlia, mutta ei tällä ulkoisella olemuksella. Hyi helvetti että itteä alkaa inhottaan ko peilistäki kattoo. Tietty kolmas syy sortua lakkiaisten viettämiseen ois se, että saisin rahaa..tai sitte en. Isä on tän suvun ainoa jolta rahaa löytyy ja se jo sano, ettei nää mielekkääksi lahjoa omaa tytärtään jolle on koko vitun lukion ajan kaiken maksanu baarista taksiin asti.. :D -Oon kyl täysin samaa mieltä isän kaa, ei siinä.

Hemmetti ko on huono olo vielkin. En tajuu, miten oon voinu olla kakskin viikkoa joskus täysin syömättä, ko nyt tekee fyysisesti jo kakskin päivää tiukkaa.. :D Henkisellä puolella nyt ei sinällään oo mitään ongelmaa, mutta tuossa syömättömyydessä on yks vika ja se on se, että ei vitussakaan tekis mieli enää ikinä alottaa syömistä jos sen on kerran lopettanu.

Äitikin on taas (hetken vissiin...) kotona. En tiedä oonko jo kirjottanu aiheesta, mutta se käski varautuun siihen, että se ei oo täällä lakkiaisten aikaan.. Ei kai tuo sinällään mitään haittais, mutta pakko mulla täällä on joku olla joka sanoo vieraille, että "painukaa ny vittuun täältä että voi tyttöki hyvillä mielin lähtä jo vetään perseet olalle." ... kukas tuon homman sitte hoitaa jos ei äitiä ole.. :S