Eilen oli aivan ihanaa käydä syömässä, ruoka oli hyvää ja seura vielä parempaa... :) Ja nyt pitää selventää, että ihan puhtaasti kaverimielessä tässä liikenteessä olenkin, vaikka olen ihastunut Henryn luonteeseen..ja ehkä kaikkeen muuhunkin.... Tulimme illalla kotiin ja aloimme katsoa Suomen peliä. Oli jotenkin huvittavaa, kun Henry näki ensimmäistä kertaa elämässään jääkiekko-ottelun. Ehkä ainoa asia, mitä ei tarvinnut selittää hänelle, oli paitsio ja senkin hän jotenkuten ymmärsi jalkapallon kautta.

Tulin jokin aika sitten Mikon luota ja saimme käsiteltyä nyt jutun loppuun. (ainakin näin oletin.) Sanoin kaiken mitä ajattelinkin sanoa, mutta Mikko oli ihmeen vaisu. Kysyin vielä lähtiessäni, että oliko vielä jotain mistä hän olisi halunnut puhua ja hän sanoi että "Ei, jos ei sulla vaan mitään oo?" Hömpph.. -no ei ole ei. Lähdin sitten kotiin ja juuri päästyäni kotiovelle tuli tekstiviesti jossa Mikko pahoitteli ettei ollut oma itsensä, eikä näin ollen pystynyt puhumaan kaikkea mieltä painavia asioita. Ei helvetti! En tajua nyt ollenkaan. Kysyin mistä tämä johtui puhelimessa ja hän sulkeutui taas kuoreensa ja sanoi, että "No ei mitään ihmeempää, kun et kerran enää mitään halua."

Aaaargh! Muistan kuinka ennen suhteemme alkua kaikki ystäväni varoittelivat Mikon olevan kunnon naisten mies ja suhteita takanaan noin miljoona. Olen joutunut usein kärsimään Mikon exien mustasukkaisuudesta ja Mikko on tehnyt minulle hyvin selväksi, että hänen on hyvin helppoa ollut aina lähteä suhteesta, mutta naisille se ei ole ollut niin helppo pala purtavaksi ja hänen mielestä hänen eksänsä ovat lähinnä säälittäviä...

En nyt ymmärrä. Mikko sanoi itsekkin, että tämä ero on hänelle vaikea, mutta jos hänen eksiensä halu päästä takaisin Mikon luokse on hänen mielestään säälittävää, niin mitä hänen toimintansa nyt on? Olin jo niin onnellinen tänään lähtiessäni Mikon luota, että homma on nyt kuitti, mutta EI! Joku osaa tehdä asian vaikeaksi.

...

Mikon kanssa puhuttuani puhelimessa piippasi kännykkä uudesta viestistä ja murisin jo valmiiksi koska luulin, että Mikko tunnustaa taas jättäneensä mainitsematta vielä jotain, mutta se olikin Juska! Juskasta en ole tässä blogissa kirjoittanutkaan, koska hän on parin vuoden takainen tapaus, tai ei edes mikään tapaus, koska meidän pieni tuttavuutemme lähti kauan sitte IRC-galleriasta. Juttelimme siellä jonkun aikaa ja sitte mesessä ja myöhemmin myös puhelimessa. Juttu kuitenkin kasvoi umpeen, emmekä koskaan livenä lopulta nähneet. Nyt olemme parin kuukauden aikana taas vaihtaneet kuulumisia mesessä ja hän on tulossa käymään kotikaupungissani! :) Aivan huippua! Huomenna siis Juskan kanssa terassille näkemään toisemme ihan oikeassa elämässä. :)

Piristyin kyllä kummasti Juskan viestistä. Illalla lähdemme shoppailemaan Henryn kanssa, koska tarvitsen huomiseksi uuden mekon, osittain ehkä siksikin kun Juska tulee.. .Oih voih.. :) Nyt on kyllä hyvän tuleen putki.