Tulin juuri solariumista kärventymästä ja kun katsoin kotona peiliin, niin mitä silmäni näkivätkään: PISAMIA! pisamia,pisamia ja pisamia. Ihan järettömästi. Koko naama täynnä. Joko en ole edellisten käyntien jälkeen kyseistä ilmiötä huomannut tai sitten ne vain yksinkertaisesti tuli äsköisellä käyntikerralla.. Ihan söpöt ja kivathan ne on,mutta pidemmän päälle Eiij.

Eilen tuli vaihtaripoikammekin ja voi voi voi.. :) Mitähän siitä sanoisi.. Pirun mukava,hauska, kaikkea posiitivista mitä arvostan ihmisessä. Mutta sitten vielä kaiken kukkuraksi hyvännäköinen.. Voi elämäni kevät. Ompas silmän ja sielun iloa. Tänään kävin hänen kanssaan ostoksilla ja viikonloppuna ajattelimme lähteä katsomaan paikallista urheilutapahtumaa. Ihanaa, että tuli vähän sisältöä elämään. :)

Äiti käski tänään tehdä laajan hankintalistan lakkiaisia varten. Viinaa, lonkkua ja kaljaa.... Muuta? ...:D En tiedä mistä pitäisi aloittaa. On vaikea ajatella niin paljon kaikkea, kun täytyy lähteä lautasliinoista yms. asti. Omista tarpeistani toki voisin kirjoittaa sen laajan listan, mutta ilmeisesti äiti ei nyt sitä tarkoittanut.

Mitäs vielä. Olen niin hyvällä tuulella, kun olen tutustunut niin mukavaan ihmiseen.. :) Tulen varmaan kirjoittelemaan illemmalla lisää..