Oiih. Teemu on niin rauhoittava palanen minun elämässäni. Poika hyvästä, lähes täydellisestä perheestä, missä äiti siivoaa ja isä nikkaroi keskeneräisiä töitä vapaa-aikanaan. Tuntuu, että jokainen sekunti Teemun kanssa tasapainottaa elämääni. Eli ihan täydellistä. Ainoa ongelma on, että viimeksikin juttumme kaatui siihen, että itse olen tällainen tuuliviiri joka haluaa kaiken, muttei lopulta haluakkaan mitään, joten tuollaisen hyperharmonisen ihmisen kanssa eläminen on loppujen lopuksi mahdotonta. Mutta ainakin nyt nautin.

Viime yönä näin taas painajaista lakkiaisista. En ollut taaskaan laittanut mitään valmiiksi. Minulla ei ollut meikkiä, hiukset laittamatta, puku oli läpinäkyvä ja liian pieni ja kaikista hauskinta unessa oli (kamala karvakammoni huomioonottaen) että kun nostin lakin päähäni kokeeksi ennen lakitukseen lähtöä, niin kainaloissani oli kunnon turkisläpyskät, enkä kerenny niitä poistamaan.. :D Onneksi tuo oli pelkkää unta. Aamulla kirjoitin pitkän listan kaikesta ihan yksinkertaisesta muistettavasta, tyyliin "muista luomen pohjustusvoide"... :D

En ole taas pariin päivään saanut mitään aikaiseksi. Koko lakkiaisten järjestäminen tuntuu NIIN turhalta. Kiinnostaa ihan yhtä paljon kuin kilo paskaa. Tai jos totta puhutaan, niin se kilo paskaakin varmaan kiinnostaisi enemmän.. Ensi viikolla --jos jaksan-- menen ostamaan lakin sun muut vermeet... Entäpä jos vain lainaisin senkin siskoltani. Vittuako sitä sellaista akuankan lakkia ostamaan.. Perkele niillekkin rahoille löytyy tärkeämpääkin käyttöä.. pyyhkii vaikka perseensä jos ei muuta.

Siskosta puheenollen, hänen miehensä (jonka kanssa emme ole todellakaan missään väleissä) kysyi voiko hän tuoda lakkiaisiin ystävänsä mukaan.. Öö.. olenko muka häntä itseäkään lakkiaisiin toivonut? Noo, tottakai minun piti hyvin ystävällisesti vastata, että "tottakai sinne ovat kaikki tervetulleita:)"...toivottavasti se sen kaveri on ees joku hemmetin scandinavian hunks, että jotain positiivista ees siinä niijenki vierailussa...

Tänään on ensimmäinen päivä kun ruoka pysyy sisällä! (saa aplooderata:D) Maha kyllä on vieläkin suhteellisen sekaisin, mutta ei siitä nyt sen enempää..

Tasan viikko muuten juhliin.. Viikon päästä ihan pelti kii.. :D Ei kyllä näillä näkymin huvittais juoda ollenkaan, mutta saa nyt nähä.. Huoh..