Mut on kyllä aikalailla myyty tuon vaihdokaspoikamme Henryn luonteelle. Ulkomailla elämästäni ison osan viettäneenä ja näin ollen ulkomaaneläviä paljon tavanneena täytyy sanoa, että tässä ei ole kyse mistään suomalaisten jurouskontrastista verraten Henryyn, vaan hän on todellakin jokin yli-ihminen.. :D Eipähän ainakaan tule aika pitkäksi.

Tänään menimme tädilleni töihin järjestelemään sellaisia rautakehikkoja pinoihin ja juuri kun olimme monen tunnin uurastuksen jälkeen saaneet kasan valmiiksi, menimme juomaan limsaa ja takanamme romahti juuri kasaamamme lähes kolmemetrinen kehikkopino. -ai että naurattiko siinä vaiheessa väsyneenä ja likaisena? :D Taisi muutama ärräpää lentää, mutta ei kai siinä voinut lopulta kuin nauraa. Jätimme työn kuitenkin huomiseksi, koska kehikoiden nostelu ei ole mitään kovin kevyttä työtä ja tulihan sitä tehtyäkin jo tänään lähes seitsemän tuntia.

Täti antoi vähän rahaa aherruksestamme ja ajattelimme tänään suunnata syömään. Minulla olisi kyllä lajitreenit, mutta onkai sitä tänään jo hoidettu päivän fysiikat kuntoon.

Mikkoa en ole nähnyt livenä vieläkään, vaikka joka päivä on ollut puhetta, että pitäisi nähdä. Minulla vain sattuu olemaan aina silloin tekemistä kun Mikko on töissä ja toisin päin. Huomenna olemme molemmat merkinneet jo kalenteriin tapaamisajankohdan. Viime viikolla Mikko oli vihainen ja ihan kummallinen ja tuntui, että hän manasi viesteissään minut alimpaan helvettiin, mutta tällä viikolla sävel on ollut jo ihan erilainen ja puhelutkin alkavat sanoilla "mitäs kaunokainen?" Hmm.. Mikko ei taida sittenkään olla noin vain päästämässä irti..tai mistäs sen tietää, huomennahan se selviää.

Markuksen kaverista, joka kysyi viikonloppuna minua treffeille, ei ole myöskään kuulunut mitään. Tappio hänelle, sillä Henryn ansiosta olen ollut niin iloinen tämän viikon ajan, että olisin voinut jopa suostua treffikutsuun. No, enpä tuossa varmaan mitään häviäkkään vaikka miehestä ei enää mitään kuulukkaan. Itsehän jätin tekstaamatta takaisin viimeiseen viestiin lauantaina.

Menempä tästä suihkun kautta laittautumaan. Ihana päästä välillä käymään oikeasti ulkona ja syömässä. Elämä hymyilee.. :)